Max Payne

Mark Wahlberg wil wraak

Veronica - woensdag 29 januari om 22:30

© TM and c2008 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Not for sale or dupllication.
Mark Wahlberg speelt de hoofdrol in de verfilming van het populaire computerspel Max Payne. De eigenzinnige rechercheur zoekt al drie jaar naar degene die de opdracht gaf om zijn vrouw en kind te vermoorden.

Max Payne (Mark Wahlberg) werkt op de afdeling cold cases van de NYPD. Zijn vrouw Michelle (Marianthi Evans) en zijn kind werden drie jaar geleden vermoord en sindsdien is hij niet meer de oude.

Max Payne

Payne duikt in de duistere Russische onderwereld, waar hij de opdrachtgever van de moorden hoopt te vinden. Tussen alle actie is er een wat vreemde bijrol voor de de drug valkyr.

Deze drug eist het leven van ene Natasha (Olga Kurylenko), de zus van de Russische crimineel Mona Sax (Mila Kunis). Mona is nu ook uit op wraak.

Zij en Max besluiten de handen ineen te slaan en samen op zoek te gaan naar de verantwoordelijken. Wat volgt is een hoop geschreeuw en geknal.

De kogels vliegen in het rond, want de maffia laat niet met zich sollen. Prima vermaak dus. 

Mark Wahlberg

Voor zijn rol in Max Payne werd Mark Wahlberg genomineerd voor een Razzie Award voor slechtste acteur. Mila Kunis werd genomineerd voor een Teen Choice Award voor haar rol als Mona Sax.

Meer over