Max Payne

Mark Wahlberg wil wraak in actieknaller Max Payne

RTL 7 - zondag 15 mei om 20:00

© http://www.abextranet.fr
Mark Wahlberg speelt de hoofdrol in de verfilming van het populaire computerspel Max Payne. De eigenzinnige rechercheur zoekt al drie jaar naar degene die de opdracht gaf om zijn vrouw en kind te vermoorden.

Max Payne (Mark Wahlberg) werkt op de afdeling cold cases van de politie van New York. Zijn vrouw Michelle (Marianthi Evans) en zijn kind werden drie jaar geleden vermoord en sindsdien is hij niet meer de oude.

Max Payne

Payne duikt in de duistere Russische onderwereld, waar hij de opdrachtgever van de moorden hoopt te vinden. Tussen alle actie is er een wat vreemde bijrol voor de drug valkyr.

Deze drug eist het leven van ene Natasha (Olga Kurylenko), de zus van de Russische crimineel Mona Sax (Mila Kunis). Mona is nu ook uit op wraak.

Zij en Max besluiten de handen ineen te slaan en samen op zoek te gaan naar de verantwoordelijken. Wat volgt is een hoop geschreeuw en geknal.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg had de Max Payne-games nooit gespeeld. De acteur vertelde dat hij niet verslaafd wilde raken aan de game.

Bovendien vond hij dat het script hem genoeg aanknopingspunten gaf over hoe hij Max wilde spelen.

Of dat klopte? Niet helemaal: Max Payne flopte genadeloos. Gamestudio 3D-Realms was ook niet te spreken over de verfilming van hun werk.

Meer over