MAX PubQuiz

Sybrand Niessen krijgt versterking van zijn collega Carrie ten Napel in MAX PubQuiz

NPO 1 - vrijdag 14 april om 21:27

© MAX
Presentator Sybrand Niessen ontvangt in deze nieuwe aflevering van MAX PubQuiz in een kroegsetting zes teams van twee personen en test ze op hun algemene kennis. Een bekende barvrouw of -man staat hem bij. Dit keer is dat zijn Omroep MAX-collega Carrie ten Napel.

Presentator Sybrand Niessen ontvangt in de MAX Pubquiz zes teams van twee personen en test ze op hun algemene kennis. De ondersteuning door een bekende barvrouw of -man is in deze aflevering toevertrouwd aan zijn Omroep MAX-collega Carrie ten Napel.

Carrie ten Napel

De twee zijn uiteraard geen onbekende van elkaar. Sybrand Niessen presenteerde namelijk ook een paar seizoenen van Droomhuis Gezocht samen met Ten Napel. Zij is inmiddels ook een vertrouwd gezicht bij de omroep. Eigenlijk werkt Ten Napel net zo lief achter de schermen, erkende ze recent in het AD. Wel heeft ze de ambitie om fulltime een talkshow te presenteren. "Alleen is dat loodzwaar en ik weet niet of ik dat op dit moment zou willen of kunnen. Dan zie ik mijn kinderen nagenoeg niet."

Meer over