MAX vakantieman

Hoop voor gedupeerde reizigers in nieuw seizoen MAX Vakantieman

NPO 1 - maandag 20 juni om 20:34

Sybrand Niessen en MAX Ombudsman Jeanine Janssen zetten zich in dit nieuwe seizoen van MAX Vakantieman weer samen in voor reizigers met groot en klein leed. Het programma kent daarnaast enkele vaste rubrieken zoals ‘Beste vakantieman’.

Uitzicht op een bouwput in plaats van op zee, een vakantiehuisje dat niet blijkt te bestaan of problemen met een visum. Allemaal zaken waar geen enkele vakantieganger op zit te wachten. Gelukkig is er goed nieuws voor Nederlanders die zich tijdens hun reis gedupeerd voelen: Sybrand Niessen is terug met een nieuw seizoen van MAX vakantieman, waarin hij dergelijke problemen - groot en klein - behandelt.

Sybrand Niessen

Dat doet Sybrand Niessen ook dit jaar niet alleen, maar samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen. In de vaste rubriek ‘Beste vakantieman’ geeft een deskundige antwoord op vragen van kijkers. En natuurlijk gaat de mystery guest weer op pad om accommodaties te inspecteren. Vorig jaar scoorde het programma hoog, onder meer met een aflevering waarin de bed and breakfast van Henk Krol werd getest.

Meer over