McDonald & Dodds

De laatste zaak van McDonalds & Dodds

NPO 2 - zaterdag 16 juli om 22:09

© ITV

In deze slotaflevering van McDonald & Dodds overlijdt een vlogger tijdens een plastischchirurgische ingreep. Rechercheurs McDonald en Dodds moeten achterhalen hoe dat heeft kunnen gebeuren. Hun onderzoek richt zich op een artsenechtpaar met huwelijksproblemen.

Plastische chirurgie vormt de rode draad in deze aflevering van McDonald & Dodds. De populaire vlogger en influencer Rose Boleyn (Rosie Day) komt naar Bath om een ingreep te ondergaan in de cosmetische kliniek van Algernon Ford en zijn vrouw Mariel Flynn. Daarbij gaat het gruwelijk mis: Rose overlijdt op de operatietafel. Rechercheurs McDonald (Tala Gouveia) en Dodds (Jason Watkins) onderzoeken haar dood en ontdekken al snel dat hun hoofdverdachten Flynn en Ford in scheiding liggen.

Slotaflevering

Ook komen de rechercheurs er in deze slotaflevering van het tweede seizoen achter dat er meer achter Roses dood zit dan ze in eerste instantie dachten. In Engeland is het derde seizoen van de serie inmiddels al uitgezonden, wanneer dat in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

Meer over