Meer dan goud

Sporters delen gouden herinneringen in Meer dan Goud

NPO 1 - vrijdag 4 november om 21:25

© EO
Schaatser Marianne Timmer, wielrenner Michael Boogerd, judoka Henk Grol, snowboarder Nicolien Sauerbreij en atleten Gregory Sedoc en Marlou van Rhijn komen samen in het nieuwe programma Meer dan Goud. De oud-topsporters blikken terug op hun sportloopbaan.

Niemand begrijpt topsporters beter dan andere topsporters. Dat verklaart de kracht van Meer dan Goud. Een presentator is niet nodig, de verhalen komen vanzelf als zes oud-atleten samenkomen om ervaringen te delen.

Meer dan Goud

In dit derde seizoen bestaat de bezetting uit schaatser Marianne Timmer, wielrenner Michael Boogerd, judoka Henk Grol, snowboarder Nicolien Sauerbreij, hordeloper Gregory Sedoc en sprinter Marlou van Rhijn. Iedere week kijkt een van hen met een open, vaak pijnlijk eerlijke blik terug op zijn of haar carrière.

Marianne Timmer

Marianne Timmer is als eerste aan de beurt. Ze rekent af met haar reputatie als harde ijskoningin en haalt herinneringen op aan hoe ze als meisje van het Groningse platteland naar de voor haar vreemde, stadse ‘westerlingen’ keek.

Meer over