Meer dan goud

Michael Boogerd vertelt over zijn paniekaanvallen in Meer dan Goud

NPO 1 - vrijdag 11 november om 21:26

© EO
Zes oud-topsporters wonen een week lang samen en praten met elkaar over hun carrières en levens. In deze aflevering van Meer dan Goud staat voormalig wielrenner Michael Boogerd centraal. Na zijn carrière kreeg hij last van paniekaanvallen.

Zes oud-topsporters wonen een week met elkaar samen en praten over hun carrière en persoonlijke levens. Ook dit seizoen heeft de EO weer aansprekende namen weten te strikken. Marianne Timmer, Michael Boogerd, Henk Grol, Marlou van Rhijn, Gregory Sedoc en Nicolien Sauerbreij beantwoorden vragen als: Wat hebben de medailles en de topsport opgeleverd?

Michael Boogerd in Meer dan Goud

In deze tweede aflevering staat wielrenner Michael Boogerd centraal. De Hagenaar kende een mooi carrière, maar daarna was niet alles rooskleurig. In oktober vertelde hij in het Omroep West-radioprogramma Menno in de middag met paniekaanvallen te kampen. “Vier jaar geleden begon het probleem te spelen en toen heb ik er behoorlijk mee gelopen. Mijn dagelijks leven leed eronder.” Inmiddels gaat het beter met Boogerd.

Meer over