Meer dan verwacht

Moeder Tatiana heeft wat te te vieren in Meer dan Verwacht

NPO 1 - donderdag 25 januari om 19:06

© EO
De drieling van Tatiana viert in deze aflevering van Meer dan Verwacht bijna hun tweede verjaardag. Op sociale media beschreef ze deze fase, waarin ze van alles ontdekken. Wanneer Hope, Faith en Charity op de crèche zijn, laat Tatiana een nieuwe tatoeage zetten.

Alle ouders in Meer dan Verwacht hebben hun handen vol aan hun drieling. Dat geldt ook voor Tatiana, de alleenstaande moeder van Hope, Faith en Charity. Daarbij heeft ze extra zorgen om Hope, die is geboren met een hartafwijking en al meerdere keren op de intensive care heeft gelegen. Maar net als haar zussen is ook Hope het leven aan het ontdekken.

Tatiana en haar dochters

Tatiana is behoorlijk druk met haar drie dochters, die bijna hun tweede verjaardag vieren. “Op dit moment zijn jullie heftig, leuk, ondeugend en behoorlijk vindingrijk”, schreef ze hierover op sociale media. “Jullie zijn de wereld aan het ontdekken in letterlijk elk hoekje.” Tatiana vindt deze mijlpaal een mooi moment voor een nieuwe tatoeage. Die laat ze zetten wanneer de meisjes bij de kinderopvang zijn.

Wanneer is Meer dan Verwacht op televisie te zien?

Meer dan Verwacht is nu nog iedere werkdag vanaf 19:10 uur te zien bij EO op NPO1.

Meer over