Brad Pitt zorgt voor chaos in Meet Joe Black

12 augustus 2022 08:45 | kijktips | Door Esther Hut

© http://www.mediaset.it/
In Meet Joe Black heeft mediamagnaat William Parrish (Anthony Hopkins) alles wat zijn hartje begeert: succes, rijkdom en macht. Maar de komst van Joe Black (Brad Pitt) zorgt voor grote chaos in zijn geordende leven.

Wanneer hij een paar dagen voor zijn 65e verjaardag plotseling bezoek krijgt van een charmante, maar geheimzinnige jongeman, verstoort dat grondig het succesvolle en geordende leven van mediamagnaat William Parrish (Anthony Hopkins).

Meet Joe Black

De man, Joe Black, vertegenwoordigt het hiernamaals en is gekomen om William mee te nemen. In Meet Joe Black stelt William Joe een deal voor en laat hem, in ruil voor wat extra tijd, de geheimen en geneugten van zijn leven zien.

Joe neemt zijn intrek in het huis van Parrish. Hij voelt zich daar al snel heel erg thuis. Joe begint zich zowel op persoonlijk als professioneel vlak subtiel met diens zaken te bemoeien.

Ondertussen valt hij als een blok voor de dochter van Parrish, die geen weet heeft van de echte identiteit van Joe.

Anthony Hopkins

In Meet Joe Black draait het vooral om Brad Pitt. Toch vond Anthony Hopkins, die William speelt, dat veel van zijn scènes beter een paar keer opnieuw gedaan konden worden.

Dit tot grote ergernis van de regisseur Martin Brest. 

Meer over