Men in Black: International

Tessa Thompson en Chris Hemsworth tegen de aliens als Men in Black

RTL 7 - donderdag 22 juni om 20:27

© Sony Pictures
De agenten van Men in Black hebben niet alleen te stellen met buitenaards gevaar, er zit ook een mol in hun eigen organisatie.

Ruim twintig jaar nadat Will Smith en Tommy Lee Jones in Men in Black onze aardkloot voor het eerst vrij probeerden te houden van buitenaards gespuis, is het in deze spin-off/reboot de beurt aan Tessa Thompson en Chris Hemsworth.

Men in Black: International

Als respectievelijk Agent M en Agent H trekken ze alles uit de kast om al die alien-griezels te elimineren. En áls de huis-tuin-en-keukenburger al iets merkt van buitenaards gekrakeel, dan kunnen de zwaarbewapende MIB ons dat doen ‘vergeten’. 

Dit keer blijkt het grootste gevaar overigens helemaal niet uit het heelal te komen, maar uit de eigen gelederen van Men in Black. In deze film zien we trouwens voor het eerst dat MIB niet alleen een Amerikaanse organisatie is: er zijn ook takken in bijvoorbeeld Engeland en Frankrijk.

Daar staan Agent High T (Liam Neeson) en Agent O (Emma Thompson) aan het hoofd.

Channing Tatum

Oorspronkelijk waren er plannen om van deze film een mix van Men in Black en 21 Jump Street te maken. Dat zou dus betekenen dat Channing Tatum en Jonah Hill hun entree zouden maken in het MIB-universum. 

Uiteindelijk kwamen de makers op dat plan terug. Men in Black: International blijft dus gewoon bij het oude vertrouwde MIB-concept.

Meer over