Met het mes op tafel

Sjoerd van Ramshorst sluit de huidige reeks van Met het Mes op Tafel af

NPO 2 - maandag 6 mei om 19:50

© Elvin Boer/Omroep MAX
Quizmaster Sjoerd van Ramshorst sluit de huidige reeks van Met het Mes op Tafel deze week af met slimme kandidaten. Ze testen hun kennis, proberen elkaar weg te bluffen en hopen op donderdag terug te keren om te strijden om de extra prijzenpot.

Sjoerd van Ramshorst nam in februari het stokje over van Herman van der Zandt als presentator van Met het Mes op Tafel en inmiddels is hij al niet meer weg te denken.

Sjoerd van Ramshorst

Toen hij tijdens zijn eerste aflevering door Mylou Frencken aan de bar warm werd verwelkomd gaf Van Ramshorst aan dat het presenteren van de quiz een droom was die uitkwam. Een paar maanden later zit hij al geroutineerd aan de pokertafel, zingt hij moeiteloos liederen mee en zorgt hij - net als Van der Zandt - voor de nodige humor.

Met het Mes op Tafel

De huidige reeks sluit Van Ramshorst deze week af met slimme kandidaten die hun kennis testen en zich daarnaast zo soepel mogelijk door de aflevering proberen te bluffen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om de extra prijzenpot.

Meer over