Met het mes op tafel

Sjoerd van Ramshorst debuteert in Met het Mes op Tafel

NPO 2 - maandag 12 februari om 19:51

© Omroep MAX
Drie slimme kandidaten zitten aan de bekende Met het Mes op Tafel-pokertafel van de nieuwe presentator Sjoerd van Ramshorst. In deze quiz - die al sinds 1997 op televisie is - is kennis belangrijk, maar slim pokerspel misschien nog wel belangrijker.

Sjoerd van Ramshorst is de nieuwe presentator van Met het Mes op Tafel, waarmee hij het stokje overneemt van Herman van der Zandt, die sinds 2015 aan tafel zat. Voor de rest verandert er weinig in de populaire quiz, die al sinds 1997 op televisie is.

Met het Mes op Tafel

Drie slimme kandidaten nemen plaats aan de pokertafel en proberen zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Ze worden getest op hun kennis van onder meer sport, politiek en muziek. Pianist Klaas van Dijk en barvrouw Mylou Frencken leiden de muziekvragen doorgaans in met een geheel eigen versie van een bekend lied.

Met alleen kennis kom je er overigens niet, want bluffen is misschien nog wel belangrijker in dit spel. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag keren op donderdag terug voor de grote finale.

Meer over