Met het mes op tafel

Herman van der Zandt is terug in Met het mes op tafel

NPO 2 - maandag 6 september om 19:55

© MAX
De komende vier weken weer een spervuur aan vragen van zingende quizmaster Herman van der Zandt in Met het mes op tafel. Zelf ook eens meedoen? Op de programmawebsite staat een test met vragen. Wie 22 van de 36 goed heeft, komt in aanmerking.

Bluffende kandidaten, een zingende quizmaster en vragen in vijftien verschillende categorieën. Jazeker, Met het mes op tafel is terug. Eerst voor een week of vier, dan neemt Per seconde wijzer het een maand over en in november is Herman van der Zandt weer aan de beurt. Afwisseling genoeg dus voor de quizliefhebber op NPO 2.

Zelf meedoen

Wie thuis op de bank stiekem weleens nadenkt over deelname aan Met het mes op tafel, kan op de programmawebsite een eerste test doen. Onder het kopje ‘Meld u aan als kandidaat’ staat een formulier met 36 meerkeuzevragen. Minder dan 22 goed? Dan volgt het advies om af te zien van de strenge selectiedag. Maar kijkers die meer goed hebben, zouden dus prima kunnen wedijveren met de deelnemers in de studio. En dat is toch leuk om te weten.

Meer over