Midsomer murders

Bovennatuurlijke zaak voor Barnaby

NPO 2 - zaterdag 29 januari om 22:12

© KRO-NCRV
Barnaby en Winter onderzoeken in deze laatste aflevering van het seizoen van Midsomer murders een moord met een occult tintje. Het stoffelijk overschot van Tilly Mulroney is omgeven met mysterieuze symbolen. Een bovennatuurlijke moordenaar?

Bij de laatste Midsomer murders van het seizoen wagen Barnaby (Neil Dudgeon) en Winter (Nick Hendrix) zich in de wereld van het occulte. Ze onderzoeken de dood van Tilly Milroney, die stierf vlak voordat er een grote beurs rond paranormale zaken van start zou gaan.

Midsomer murders

Rond haar stoffelijk overschot treffen de rechercheurs vreemde symbolen aan. Is hier een hogere macht aan het werk? Sommige inwoners van Angel's Rise denken van wel, maar de altijd sceptische Barnaby vindt dat moeilijk te geloven.

Hij denkt dat er een moordend mens huishoudt in het plaatsje, helemaal wanneer er nog een dode valt. Dat lichaam hangt ondersteboven in een boom. De speurtocht naar de dader loopt voor een van de vaste teamleden uit op een gevaarlijke confrontatie met de moordenaar.

Meer over