Midsomer murders

Wie heeft de bruid van het leven beroofd in Britse misdaadserie Midsomer Murders?

BBC First - donderdag 1 juni om 21:00

© BBC First
Het had de mooiste dag van Laurels leven moeten worden, maar in plaats daarvan werd het haar laatste. De bruid uit deze aflevering van Midsomer Murders blijkt te zijn vermoord met haar eigen bruidsjurk, en Barnaby heeft aan verdachten geen gebrek.

De Britse misdaadserie Midsomer Murders staat bekend om de creatieve, vaak wat morbide manieren waarop de slachtoffers om het leven komen.

Midsomer Murders

Dat is ook weer het geval in deze aflevering, waarin John Barnaby (Neil Dudgeon) zich door zijn vrouw Sarah (Fiona Dolman) laat meeslepen naar de bruiloft van Gavin Webster, de zoon van een vriendin. De rechercheur verwacht een saai trouwfeest, maar dat pakt anders uit. Als Sarah de bruid Laurel dood aantreft, blijkt dat deze is fijngeknepen in haar veel te strak ingesnoerde bruidskorset.

Neil Dudgeon als Barnaby

Er is dus werk aan de winkel voor Barnaby, die de aanwezige gasten met argwaan bekijkt. Gavin vertelt dat Laurel bedreigingen kreeg. Gavins vorige verloofde Serena, de ontwerper van de bruidsjurk, staat hoog op de verdachtenlijst.

Meer over