Midsomer murders

Barnaby en Winter gaan weer op onderzoek uit in seizoensopener Midsomer Murders

NPO 2 - zaterdag 7 januari om 22:22

© https://drbilleder.dr.dk
Een huisarts wordt onder valse voorwendselen naar zijn atoomschuilkelder gelokt. Daar sluit iemand hem op en zuigt de zuurstof weg. Hij stikt. Barnaby en Winter zoeken in deze aflevering van Midsomer Murders uit wie achter deze opmerkelijke moord zit.

Huisarts Warren Kaine is in deze seizoensopening compleet voorbereid op het einde der tijden. Hij heeft zelfs een atoomschuilkelder. Ironisch genoeg is dat juist de plek waar hij vroegtijdig aan zijn einde komt. Kaine wordt onder valse voorwendselen naar zijn schuilplaats gelokt; vervolgens zuigt iemand alle zuurstof weg en stikt hij.

Midsomer Murders

Een merkwaardige manier om iemand om het leven te brengen, en daarom typisch een zaak voor Midsomer murders. Want inspecteur Barnaby (Neil Dudgeon) en zijn voorganger (John Nettles) hebben de afgelopen jaren heel wat vreemde moorden onderzocht. In de vorige 22 seizoenen werden slachtoffers onder meer verpletterd onder kazen, onthoofd met exotische zwaarden of ingesmeerd met truffelolie en daarna opgegeten door hongerige zwijnen.

Meer over