Midsomer murders

Dominostrijd versus dragqueens in nieuwe aflevering Midsomer Murders

NPO 2 - zaterdag 28 januari om 22:27

© KRO-NCRV
De traditionele dominowedstrijd in Elverton-Cum-Latterly dreigt dit jaar te moeten wijken voor een benefietevenement met dragqueens. De gemoederen lopen daarom in deze aflevering van Midsomer Murders hoog op en als er een dode valt moet John Barnaby eraan te pas komen.

In het schijnbaar gemoedelijke Elverton-Cum-Latterly laat een dominowedstrijd de gemoederen hoog oplopen in deze aflevering van Midsomer Murders. De dominotraditie gaat al decennia terug, maar het toernooi dreigt dit jaar te moeten wijken voor een benefietevenement met dragqueens. 

Als een van de dominospelers dood wordt aangetroffen, komt rechercheur John Barnaby (Neil Dudgeon) ter plaatse om uit te zoeken hoe deze cultuurclash zo’n dodelijke wending kon krijgen.

Midsomer Murders

De aflevering van deze week is eventjes de laatste, maar de fans van Barnaby houden dit seizoen nog twee afleveringen tegoed. De uitzendingen zitten echter zo dicht op de Britse tv-premières dat de Nederlandse kijkers even geduld moeten hebben totdat de afleveringen daar te zien zijn geweest.

Meer over