Midsomer murders

Het negentiende seizoen van Midsomer Murders gaat van start op BBC First

BBC First - maandag 21 augustus om 19:10

© https://drbilleder.dr.dk
Little Auburn werd in de Tweede Wereldoorlog gevorderd door het leger. In de start van het negentiende seizoen van Midsomer Murders vieren omwonenden dat het dorp wordt heropend. Als er een dode valt, komen Barnaby en zijn nieuwe collega Winter in actie.

Aan het begin van seizoen 19 maakten de fans van Midsomer Murders kennis met Jamie Winter, de nieuwe rechterhand van John Barnaby (Neil Dudgeon). Winter is een rol van Nick Hendrix, die voorafgaand aan zijn debuut in de Britse misdaadserie vooral veel op de planken heeft gestaan.

Midsomer Murders

Rechercheurs Barnaby en Winter zijn dit keer gewenst in Little Auburn, een dorpje dat in de Tweede Wereldoorlog werd gevorderd door het leger. Met een groot feest in jaren 40-stijl vieren de omwonenden dat het plaatsje na bijna 75 jaar wordt heropend.

Minder feestelijk is dat Finn Thornberry, die van het dorp een ecoparadijs wilde maken, geplet door een tank wordt aangetroffen. Barnaby en Winter ontdekken dat diverse partijen heel verschillende plannen hebben met Little Auburn.

Meer over