Midsomer murders

Lugubere vondst in nieuwste aflevering Midsomer Murders

NPO 2 - zaterdag 22 januari om 22:09

© KRO-NCRV
Het amateur-operagezelschap waarmee Sarah Barnaby in deze aflevering van Midsomer Murders repeteert vindt een dode man in het theater. De moordenaar lijkt graag in het middelpunt van de belangstelling te staan, en dat maakt alle spelers verdacht.

Voor zo’n landelijk plaatsje vinden er in Midsomer opvallend veel moorden plaats. Feestelijk bedoelde evenementen krijgen daardoor vaak een grimmige wending.

Midsomer Murders

Deze week doet Sarah Barnaby met het amateur-operagezelschap een lugubere vondst in Midsomer murders als ze tijdens de repetities het dode lichaam van een onbekende man aantreffen in een schatkist. Sarahs man, rechercheur John Barnaby, gaat op zoek naar de moordenaar die graag in het middelpunt van de belangstelling lijkt te staan.

Fiona Dolman

Al sinds de eerste aflevering van de Britse misdaadserie speelt de Schotse actrice Fiona Dolman de rol van Sarah. Het hoofd van de middelbare school had aanvankelijk een bescheiden rol, maar is vaker te zien sinds Sarah en John (Neil Dudgeon) hun dochtertje kregen.

Meer over