Midsomer murders

Een moord met een buitenaards tintje in Midsomer Murders

BBC First - maandag 17 april om 19:00

© All3Media
Barnaby en Troy buigen zich in deze herhaling van Midsomer Murders over een moord met een buitenaards tintje na de vondst van een levenloos lichaam in een graancirkel. Een lokale ufoloog is ervan overtuigd dat het slachtoffer werd ontvoerd door aliens.

Zijn er buitenaardse wezens actief op het Engelse platteland? Het heeft er alle schijn van, want in Midsomer Murders wordt een dorpsbewoner dood aangetroffen in een graancirkel.

Midsomer Murders

Rechercheur Tom Barnaby (John Nettles) en brigadier Gavin Troy (Daniel Casey) buigen zich over het bizarre bewijsmateriaal: het naakte lichaam van een man met wondjes op de rug, brandwonden aan de handen en een kale plek op het hoofd.

Volgens Een ufoloog vertoont het slachtoffer alle kenmerken van ontvoering door buitenaardse wezens, maar de Barnaby en Troy zijn sceptisch. Dan duikt er een tweede lichaam op.

Graancirkels

Cirkels van platgelegd graan werden vanaf de jaren 70 een rage, die vooral in Engeland veel aandacht kreeg. Deze graancirkels bleken steeds het werk van grapjassen, en niet van aliens.

Meer over