Midsomer murders

Nieuw seizoen Midsomer murders gaat beginnen

NPO 2 - zaterdag 20 november om 22:10

© https://s3-eu-west-1.amazonaws.com
Er waart volgens de geruchten uit de serie Midsomer Murder een wolfachtig wezen door Little Worthy en belangstellenden komen in deze seizoensstart van heinde en ver om het te bekijken. Niet alle dorpelingen zijn daar blij mee. Al snel valt er een dode.

Het nieuwe seizoen van Midsomer Murders begint met een griezelaflevering. Er waart een wolfachtig wezen rond in Little Worthy en drommen belangstellenden trekken naar het plaatsje om een glimp ervan op te vangen. Al snel valt er een dode, precies op de manier zoals in de legendes omschreven. Het spoor leidt naar een 'glamping' bij het bos.

Neil Dudgeon

Neil Dudgeon (Barnaby) was zelf nooit enthousiast over dit soort luxe kampeerterreinen. "Ik dacht dat gewoon kamperen meer iets voor mij zou zijn. Tot ik het probeerde: het was een marteling." Zijn glampingervaring beviel een stuk beter. "We gingen met de familie naar een hele mooie plek in Devon. Onze tent had een tweepersoonbed, een houtkachel en alles. Maar ik blijf denken: waarom niet gewoon naar een hotel?"

Meer over