Midsomer murders

Seizoen 21 van Midsomer Murders start bij BBC First

BBC First - maandag 15 maart om 21:00

© KRO-NCRV
Er blijven maar doden vallen in het pittoreske Midsomer. En dat is maar goed ook, want daardoor genieten we bij BBC First van alweer het 21e seizoen van Midsomer Murders.

Als de vader van Inspecteur Barnaby zijn zoon bezoekt, valt hij met zijn neus in de boter. De jaarlijkse danswedstrijd van Midsomer vindt plaats en daar gaat hij als ballroom-liefhebber graag even kijken. Maar wat een gezellige avond voor vader en zoon had moeten worden, mondt uit in een moordonderzoek. Een van de danseressen wordt namelijk vermoord teruggevonden in haar eigen huis.

Dode danseres

Uit het onderzoek blijkt al gauw dat de dode danseres, Rosa, eigenlijk een journaliste was. Was zij iets op het spoor dat het daglicht niet kan verdragen of was er toch iets anders aan de hand? Inspecteur Barnaby, inmiddels gepokt en gemazeld na al die jaren moord en doodslag op het platteland van het Engelse Somerset, zet ook in het 21ste seizoen van maar wat graag zijn tanden in de zaak. 

Het 21ste seizoen van de Britse detective Midsomer Murders zie je vanaf 15 maart elke maandag om 21:00 uur bij BBC First.

Meer over