Midsomer murders

Troy's laatste keer in Midsomer

BBC First - zondag 12 december om 18:10

© https://s3-eu-west-1.amazonaws.com
Gavin heeft in deze herhaling van Midsomer Murders promotie gemaakt en treft voorbereidingen voor zijn vertrek uit Midsomer. Voor zijn vertrek, krijgt de sergeant nog één laatste zaak. Inspecteur Barnaby werkt aan een ogenschijnlijk ongerelateerde zaak.

Sergeant Gavin Troy (Daniel Casey) heeft promotie gemaakt en mag buiten Midsomer aan de slag als inspecteur. Maar voordat hij uit het meer dan moorddadige gebied vertrekt, krijgt hij nog één laatste zaak. Weet hij die met succes te volbrengen?

Daniel Casey

Het is namelijk zo: de politie ontvangt een anonieme tip over een groep tieners die de zonderlinge kluizenaar Tom zou belagen. Troy trekt er op uit om de man bescherming te bieden. De zaak krijgt een lugubere draai als één van de pestende pubers dood wordt aangetroffen in het bos en Tom direct als hoofdverdachte geldt.

John Nettles

Troy's baas Barnaby (John Nettles) heeft zijn handen vol aan een ander mysterie. Bij een historische opgraving duikt een schedel op met vullingen die pas een paar jaar oud zijn. Alles wijst op moord, maar wie is het slachtoffer en wie is de dader? 

Meer over