Mike and Dave Need Wedding Dates

Adam DeVine en Zac Efron zoeken een date in Mike and Dave Need Wedding Dates

Com. Centr. - vrijdag 8 juli om 20:30

In Mike and Dave Need Wedding Dates dwingen de ouders van twee losbandige broers hen een partner te zoeken, anders zijn ze niet welkom op de bruiloft van hun zus.

Nu hun zus gaat trouwen, vinden de ouders van Mike en Dave het tijd dat ze zich eindelijk eens volwassen gaan gedragen. Zonder partner zijn de losbandige broers in niet welkom op het huwelijk.

Zac Efron

Maar ja, hoe kom je zo snel aan een geschikte date? Mike (Adam DeVine) en Dave (Zac Efron) plaatsen in Mike and Dave Need Wedding Dates een contactadvertentie. 

Alice (Anna Kendrick) en Tatiana (Aubrey Plaza) reageren op die advertentie. Ze zijn wel toe aan een verzetje en de bruiloft vindt plaats op Hawai, wat natuurlijk ook geen straf is.

Mike en Dave zijn dan misschien wildebrassen, Alice en Tatiana doen daar nog een schepje bovenop. 

Mike and Dave Need Wedding Dates

De film moet het vooral hebben van de hier en daar flauwe grappen en over-the-top situaties. Wel geinig: Mike and Dave Need Wedding Dates is gebaseerd op een waargebeurd verhaal is.

De broers Mike en Dave Stangle zochten dates voor de bruiloft van hun nichtje en besloten daarop in oktober 2013 een advertentie op Graigslist (een online marktplaats) te plaatsen. Ze schrokken van de reacties: het waren er zesduizend in totaal.

Meer over