Mindf*ck

Victor Mids gaat magisch het jaar uit met Mindf*ck Special

NPO 1 - vrijdag 31 december om 21:42

© AVROTROS
Na de Oudejaarsuitzending van Matthijs Gaat Door is het tijd voor de man die iedereen gek maken kan: Victor Mids! De illusionist sluit op zijn eigen unieke wijze 2021 af met illusies en bijzondere experimenten.

Victor Mids reist normaal gesproken al voor het reguliere seizoen Mindf*ck het hele land door om mensen zijn trucs en illusies voor te schotelen, en daar is deze speciale, extra feestelijke uitzending dan ook niet uniek in. Victor Mids demonstreert namelijk zijn illusies op de ijsbaan, test het evenwichtsorgaan van nietsvermoedende deelnemers terwijl ze een dienblad champagne vasthouden en komt met illusies waar je thuis aan mee kan doen.

Nicolette van Dam

Wie hun oren en ogen ook goed moeten openhouden, zijn Bas Smit en Nicolette van Dam. Victor Mids heeft namelijk een groot, onverklaarbaar beïnvloedings-experiment voor dit influencerkoppel voorbereid, dat ze nog lang niet zullen vergeten. In de eerste trailer is al een kleine reactie te horen: "Ik krijg gewoon bijna geen adem meer. Ik ben gewoon helemaal in shock", aldus de actrice.

Meer over