Mindf*ck

Victor pakt Maan weer aan in Mindf*ck

NPO 1 - zaterdag 27 november om 20:34

© AVROTROS
Victor Mids flikt in deze aflevering van Mindf*ck wederom het ogenschijnlijk onmogelijke. Ditmaal schudt hij handen zonder een mens aan te raken, geeft hij tips voor een beter geheugen en brengt hij het hoofd op hol van zangeres Maan en rapper Snelle.

Victor Mids heeft deze week niet een maar twee bekende Nederlanders te gast in Mindf*ck. Zangeres Maan en rapper Snelle scoorden dit jaar een grote zomerhit met 'Blijven slapen' en zijn goed op elkaar ingespeeld. Toch begrijpen ze zelfs met z'n tweetjes niets van de twee bloedhete illusies die Mids voor hen in petto heeft.

Maan

Het is niet voor het eerst dat Maan dankbaar lijdend voorwerp is van de illusionist. Eind 2017 toverde hij in DWDD al eens op bestelling een oliebol met krenten voor haar tevoorschijn en liet hij een champagnefles spoorloos verdwijnen.

Ook laat hij zien hoe je handen kunt schudden zonder een mens aan te raken. Daarnaast geeft Mids weer nieuwe inzichten in de werking van ons brein: het geheugen is met simpele trucs heel goed te trainen.

Meer over