Mindf*ck

Weet Victor Mids Nikkie de Jager te overdonderen?

NPO 1 - zaterdag 6 november om 20:35

© AVROTROS
Victor Mids geeft in deze nieuwste aflevering van Mindf*ck een voorbijganger acuut geheugenverlies: de persoon kan niet meer op de hoofdstad van Nederland komen. Ook onderzoekt hij de kracht van kuddegedrag en krijgt Nikkie de Jager een illusie voorgeschoteld.

Of ze nu enthousiaste reacties krijgt op haar presentatie van het Songfestival of een Televizier-Ster wint, Nikkie de Jager is al gauw overdonderd. Victor Mids heeft in Mindf*ck dus een goede klant aan de internationale ster. Hij heeft een illusie bedacht voor De Jager, die sinds kort een eigen wassen beeld heeft in Madame Tussauds. "Ik heb het gevoel dat ze ieder moment kan gaan bewegen. Het is zo eng!" riep de vlogger toen ze haar evenbeeld voor het eerst zag.

Victor Mids

Mids hoopt natuurlijk dat zijn truc deze reactie overtreft. Hij onderzoekt verder de kracht van kuddegedrag en geeft iemand tijdelijk geheugenverlies. Dat Amsterdam de hoofdstad is van Nederland weet iedereen, maar zijn gesprekspartner kan er even niet op komen. Hoe doet de illusionist dat toch?

Meer over