Ministars

Silver Metz waagt een kansje in Ministars

SBS 6 - vrijdag 3 februari om 20:27

© Talpa
In Ministars ligt het lot van de jonge kandidaten niet in handen van de jury. Sanne Hans, Snelle en Rolf Sanchez geven punten voor ieder optreden, maar uiteindelijk bepaalt het publiek welke twee sterren door zijn. Deze week is onder meer Silver Metz te zien, winnaar van The Voice Kids.

Enkele weken geleden zagen de kijkers van deze muzikale show al hoe voormalig The Voice Kids-winnares Emma Kok een gooi deed naar de winst. En met succes. Zij wist zowel de juryleden als de mensen in het publiek zo te overtuigen met haar vertolking van Voilà van Barbara Pravi dat ze besloten om haar door te sturen naar de grote finale. Echter, ze is er nog niet. Ook deze week zullen er nog twee directe concurrenten bijkomen.

Silver Metz in Ministars

Wie dat gaat worden, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat Silver Metz een poging gaat doen. Deze Nederlandse musicalacteur en zanger won in 2019 The Voice Kids en sindsdien is hij dan ook een graag geziene gast bij optredens en in tv-programma's. Zo was hij in 2019 een van de artiesten bij Holland Zingt Hazes, speelde hij een jonge Willem Holleeder in De TV Kantine en werd hij tweede in de zangwedstrijd We Want More. Of hij in Ministars ook zoveel succes heeft, is de vraag.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ministars (@ministarsnl)

Meer over