Ministars

Wint voormalig Voice Kids-winnares Emma Kok ook de grote finale van Ministars?

SBS 6 - vrijdag 17 februari om 20:26

© Talpa
Het is tijd voor de grote ontknoping van Ministars. Een van de finalisten is de veertienjarige Emma Kok. Zij maakte indruk op zowel publiek als jury met het nummer 'Voilà' van Barbara Pravi en won eerder al The Voice Kids.

Na zes weken is de grote finale van Ministars aangebroken.

Ministars

De veertienjarige Emma Kok uit Kerkrade is een van de finalisten. Onbekend is zij overigens niet, want ze won het laatste seizoen van The Voice Kids. Zij plaatste zich voor de eindstrijd van Ministars door haar aflevering overtuigend te winnen. Met het nummer 'Voilà' van Barbara Pravi maakte ze grote indruk op de jury en het publiek.

Emma Kok

Het is een fijne opsteker voor de Limburgse nadat ze vorig jaar in het ziekenhuis werd opgenomen. Emma is door een maagverlamming afhankelijk van sondevoeding en daarom heeft ze altijd een rugtas bij zich met twee pompen die voor haar voeding zorgen. Haar sonde was lek en daarom moest ze onder het mes. De ingreep ging goed, maar volgens Emma was de pijn niet te beschrijven.

Silver Metz

Emma neemt het in deze spannende finale van Ministars op tegen nog een oude bekende. Vorige week wist ook voormalig The Voice Kids-winnaar Silver Metz zowel de jury als het publiek te overtuigen met zijn 'duet' met Queen. 

Meer over