The Fanatic

John Travolta stalkt een filmster in The Fanatic

RTL 7 - zaterdag 4 maart om 23:54

© http://ftp.polsat.com.pl/
Een verstokte filmfan is helemaal gek van zijn favoriete actieheld. Hij begint hem daarom in de film The Fanatic te stalken.

Moose (John Travolta) is geen gewone filmfan. Hij heeft een vorm van autisme, waardoor hij moeite heeft te zien waar de grenzen van anderen liggen.

The Fanatic

Moose is straatartiest op Hollywood Boulevard in Los Angeles. Daarnaast is hij helemaal gek van zijn favoriete acteur: actieheld Hunter Dunbar (Devon Sawa).

Hij wil Dunbar dolgraag ontmoeten. Zo graag zelfs dat hij hem thuis opzoekt.

Alleen is de acteur daar allerminst van gediend: hij vertelt Moose in niet mis te verstane woorden dat hij met rust gelaten wil worden. Die pikt dat in The Fanatic niet.

Sterker nog: hij begint Dunbar te stalken om zo te ontmoeting te realiseren waar hij recht op meent te hebben. Dat loopt allemaal behoorlijk uit de hand.

Fred Durst

Hoofdrolspelers John Travolta en Devon Sawa zijn niet de enige bekende namen op de aftiteling van The Fanatic. De regie van de film is in handen van Fred Durst.

Als regisseur is Durst geen grote naam: hij is vooral bekend als zanger van nu-metalband Limp Bizkit. Aan het eind van de jaren 90 en het begin van de 21e eeuw scoorde die band hits als 'Rollin'', 'Nookie' en 'Behind blue eyes'.

Durst baseerde het scenario van deze film deels op zijn eigen ervaringen met een opdringerige fan.

Meer over