Mississippi Grind

Ryan Reynolds brengt geluk in Mississippi Grind

CANV - zaterdag 8 januari om 22:05

© https://guidatv.sky.it
In Mississippi Grind gaan Gerry en Curtis al gokkend naar het zuiden.

Professioneel pokeraar Gerry (Ben Mendelsohn) is gokverslaafd. Een gokverslaving is niet per se een probleem. Zolang je blijft winnen, is er eigenlijk niet zo veel aan de hand. Daar loopt het spaak bij pokeraar Gerry: hij verliest de laatste tijd veel. Te veel. 

Mississippi Grind

Dan ontmoet Gerry collega-gokker Curtis (Ryan Reynolds) ontmoet. Gerry denkt dat Curtis hem geluk brengt, dus haalt hij hem over om samen al gokkend het land door te trekken, onderweg naar een pokertoernooi. 

Rollen omgedraaid

Mississippi Grind is een vrij conventionele roadmovie. Het centrale punt in de film is de vriendschap tussen Curtis en Gerry en de manier waarop die zich ontwikkelt.

Het is verfrissend dat regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck Reynolds als ‘wijzere grote broer’ castten en de zeven jaar oudere Mendelsohn de rol van de jonge hond gaven, het ongeleide projectiel. Beide acteurs zijn in hun element.

Ryan Reynolds

Op dit moment is Ryan Reynolds één van de meest gevraagde acteurs in Hollywood. Met een leeftijd van 46 jaar is hij al in ruim honderd producties te zien geweest. Onder zijn fans is zijn rol als Deadpool een absolute favoriet. Nu worden de fans van Reynolds en Deadpool op hun wenken bediend: in 2023 wordt deel 3 verwacht. 

Meer over