Mitchel aan de Maas

Rotterdamse ras-optimist Mitchel Viljeer in de spotlights in realityserie Mitchel aan de Maas

SBS 6 - dinsdag 11 april om 20:27

© Talpa

Na het succes van Urk!, Massa is Kassa en Chateau Meiland komt SBS6 met een nieuwe realityserie genaamd Mitchel aan de Maas. In deze feelgoodreeks zie je hoe de altijd opgewekte Mitchel Viljeer zijn werk bij Stadsbeheer Rotterdam uitvoert.

De nieuwe SBS6-realityserie Mitchel aan de Maas dankt zijn naam aan Mitchel Viljeer, een immer opgewekte medewerker van Stadsbeheer Rotterdam. Hij ging in de winter van 2021 viral toen hij online een filmpje deelde waarin te zien was hoe hij met zijn collega’s in het holst van de nacht de besneeuwde wegen van Rotterdam begaanbaar maakte. De ongeremde vrolijkheid waarmee Mitchel dit deed werkte zo aanstekelijk dat de zender hem wist te strikken voor zijn eigen reallifesoap.

Mitchel aan de Maas

Mitchel is echter van meer markten thuis dan alleen wegen sneeuwvrij maken en Rotterdam schoonhouden. Samen met zijn collega’s draagt hij ook zorg bij het in goede banen leiden van evenementen. In deze eerste aflevering mag hij dat gelijk bewijzen, want Zomercarnaval Rotterdam staat voor de deur. Aan Mitchel de taak om de honderdduizenden kokosnoten op te ruimen die straks door de straten rollen.

Mitchel aan de Maas is vanaf 11 april iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl

Meer over