MolTalk

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen zijn terug met napraatprogramma MolTalk

NPO 3 - zaterdag 7 januari om 21:39

© AVROTROS
Met de start van Wie is de Mol? hebben Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen weer genoeg te bespreken. Iedere week analyseren ze in het napratprogramma MolTalk de verdachtste molacties en de spitsvondige theorieën van kijkers.

Wie is dit jaar de Mol? Dat is een vraag waar menig Nederlander (en Belg) vanaf deze zaterdag zijn hoofd over breekt. Het blijkt namelijk altijd maar weer een raadsel om de Verrader in het spel te ontdekken.

Wie Is de Mol? 2023

Het deelnemersveld van Wie Is de Mol? 2023 zit ook dit jaar weer vol potentiële Mollen. Zo heb je Soy Kroon die door zijn ervaringen in Goede Tijden, Slechte Tijden en The Passion aan acteerervaring geen gebrek heeft, maar ook de rest van de deelnemers mogen we niet onderschatten. Froukje de Both weet immers door haar ervaringen als presentatrice en actrice als geen ander hoe ze een groep moet verspelen. Daarnaast valt techjournalist Daniël Verlaan op. Hij kan zomaar eens de boel hacken om zo het spel te saboteren.

MolTalk

Gelukkig hoeven we zelf niet op alle details te letten, want dat doen Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen voor ons, die elke aflevering in Moltalk grondig onder de loep nemen. Net als afgelopen seizoen ontvangen de twee wekelijks oud-deelnemers om er lustig op los te speculeren. Marlijn neemt de interviews voor haar rekening, terwijl Rop de tweets en appstatistieken doorneemt.

Meer over