Momentum

Morgan Freeman is corrupt in Momentum

RTL 7 - woensdag 23 november om 20:29

© http://serwisprasowy.tvpuls.pl/
Bij een uit de hand gelopen kraak krijgt een bankrover in de film Momentum een USB-stick met geheime documenten in handen. Een corrupte politicus wil het stickje terug. En snel een beetje.

Bij een uit de hand gelopen bankroof krijgen Alex (Olga Kurylenko) en haar collega's een geheimzinnige USB-stick in handen. De eigenaar van dat ding wil zijn stickje maar wat graag terug. 

Morgan Freeman

Samen met drie collega's overvalt Alex een bank. Dat loopt niet helemaal zoals gepland.

Het viertal krijgt al bankovervallend ruzie. Zo erg zelfs dat een van hen het niet overleeft.

Gelukkig mag de buit er wezen: een flinke hoeveelheid diamanten. En een USB-stick.

Dat USB-stickje zorgt in Momentum al snel voor de nodige problemen. Dikke kans dus dat er niet alleen maar vakantiefoto's of schoolwerkstukken op staan.

En inderdaad: de USB-stick staat vol geheime documenten. Een corrupte senator (Morgan Freeman) wil het ding daarom maar wat graag in handen krijgen.

Momentum

De makers van Momentum zagen het al helemaal voor zich: de film moest het eerste deel van een succesvolle serie worden. Dat ging niet door.

Momentum flopte. En hoe: volgens de Britse krant The Guardian bracht de film in zijn openingsweekend in Groot-Brittannië een schamele 46 pond op. En dat terwijl de film in tien zalen draaide.

Meer over