Mr. Frank Visser doet uitspraak

Bang voor de pitbull? Frank Visser snelt te hulp

SBS 6 - donderdag 16 september om 21:30

© RTL
Marleen roept de hulp in van meester Visser omdat ze bang is voor de hond van haar buurman Aniel. Onlangs nam hij een pitbull in huis die Marleen en haar hondje angst inboezemt. Het dier heeft echter niets gedaan. In Mr. Frank Visser doet uitspraak buit de rechter zich over de zaak.

Blaffende honden bijten niet, maar krijgen wel Frank Visser en Viktor Brand op visite. Het juridisch duo reageert in Mr. Frank Visser doet uitspraak op de noodkreet van Marleen uit Schiedam. Ze woonde tot voor kort met haar hondje Bono in een gezellige flat. Ook het contact met haar buurman Aniel was goed, tot hij besloot een hond te nemen en de jonge pitbull Hummer in huis haalde.

Mr. Frank Visser beslist

Het dier is inmiddels behoorlijk aan het puberen, maar heeft tot op heden nog geen vlieg kwaad gedaan. Toch voelen Marleen en veel van haar buren zich niet prettig met 'het monster van 18-hoog' in de buurt. Aniel snapt er op zijn beurt niets van: Hummer kan er toch ook niets aan doen dat mensen bang van hem zijn? Mr. Frank Visser beslist hoe het nu verder moet met het huisdier.

Meer over