Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser en de houtkachels in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

SBS 6 - donderdag 8 september om 20:30

© SBS
Sombere wolken pakken zich samen boven Breda in deze aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Peter en Trien hebben enorme last van de houtkachel van hun buren, Marja en Jolanda. Mr. Frank Visser en Viktor Brand gaan kijken hoe ze dit op kunnen lossen.

In de tweede aflevering van het seizoen doen Frank Visser en Victor Brand Breda aan. Hier wonen Peter en Trien van wie het woonplezier vergald wordt door hun buren Marja en Jolanda.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Dit stel verwarmt hun huis namelijk met een houtkachel. Daarvoor krijgen zij regelmatig een grote hoeveelheid hout geleverd. Het lossen daarvan en het stapelen van de blokken in de garage zorgt iedere keer weer voor veel herrie. Maar waar Peter en Trien nog meer last van hebben, is de rook die de kachel van hun buren uitstoot. Die stinkt enorm en is ook nog eens slecht voor hun gezondheid, vinden ze. Daarom hebben zij de hulp ingeroepen van mr. Frank Visser. Die is in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak wel vaker op pad geweest om burenruzies over houtkachels te slechten.

Meer over