Mr. Frank Visser doet uitspraak

Eddy en Ingrid zijn hun filmende buurman zat in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

SBS 6 - donderdag 19 januari om 20:29

© Talpa
Ongevraagde camerabeelden én een blote man die opduikt. Deze aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is zeker niet saai en dat komt mede door Eddy en Ingrid die gek worden van hun buurman die hen steeds weer filmt. En wat is er met de ongeklede gast?

Eddy en Ingrid uit Nijehaske spelen ongewild de hoofdrol in een film van hun buurman Sytze, die hen de hele tijd op beeld zet. De Friezen zijn helemaal klaar met deze schending van hun privacy. De verschijning van een blote man is de druppel.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Het stel ziet zich daarom genoodzaakt om Mr. Frank Visser Doet Uitspraak in te schakelen. Om te weten te komen waarom Sytze zijn buren filmt én meer over de blote man te horen, brengen mr. Visser en Viktor Brand een bezoek aan het Friese dorp. 

Viktor Brand

In een interview met het tijdschrift Margriet liet Brand vorig jaar weten blij te worden van zijn werk in dit programma. Vooral omdat hij naar eigen zeggen met zijn voeten in de klei staat. “En dan mag ik achterhalen wat er achter die voordeur aan de hand is bij een burenruzie.”

Meer over