Mr. Frank Visser doet uitspraak

Overlast door beestenboel in Frank Visser doet uitspraak

SBS 6 - donderdag 9 september om 21:30

Maar liefst 130 dieren houden Ton en Hanneke in hun achtertuin. Volgens buurman Jur veroorzaakt hun beestenboel veel overlast voor zijn B&B-gasten. De buren zijn andersom doodsbang dat hij de dieren iets zal aandoen. De rechter komt er aan te pas in Frank Visser doet uitspraak.

Een kinderboerderij is niets vergeleken met wat mr. Visser aantreft in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Ton en Hanneke houden in Anna Paulowna ruim 130 dieren in hun tuin. Ze worden heel vrolijk van hun beestenboel, in tegenstelling tot buurman Jur. De dieren veroorzaken volgens hem veel stank- en geluidsoverlast, en dat is niet niet prettig voor zijn B&B-gasten.

Frank Visser ter plekke

Maar Jur is lang niet zo onschuldig als hij lijkt, beweren zijn buren. Ten eerste zou hij ongevraagd hun terrein opkomen, en alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft hij hen een keer met een kettingzaag bedreigd. Hanneke is doodsbang dat hij haar dieren iets zal aandoen. Visser snelt op het geschil af. Is Jur echt zo gevaarlijk? Of moeten zijn buren afscheid nemen van hun beestenboel?

Meer over