Geen conifeer te bekennen in herhaling Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

4 juli 2023 13:45 | kijktips | Door Judith Regeling

© Talpa
In Den Haag zijn twee buurmannen in conflict over hun erfafscheiding. Vinod zou de betonnen muur betalen, mits Saheb een rij coniferen zou plaatsen. De muur is geplaatst, maar de coniferen zijn nergens te bekennen, zo blijkt in deze herhaling van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Mr. Frank Visser gaat naar Den Haag voor een klassieke burenkwestie. Daar wonen buurmannen Vinod en Saheb, die een conflict hebben over hun erfafscheiding.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak legt Vinod uit dat hij en zijn buurman jaren geleden hebben afgesproken dat hij de betonnen muur zou betalen mits Saheb een rij coniferen zou plaatsen. Inmiddels is de erfafscheiding allang geplaatst, maar de coniferen zijn nog nergens te bekennen.

Oplopende spanningen

Vinod eist dat zijn buurman de helft van de kosten moet betalen, maar Saheb weigert hem ook maar een cent te geven. De ruzie duurt nu al meer dan twee jaar en de spanningen lopen steeds hoger op. Er zit niks anders op: Vinod schakelt hulp in. Moet de buurman nu wel of niet meebetalen aan de betonnen schutting? (HH)

Meer over