Mr. Frank Visser doet uitspraak

Buurvrouw is de spelende kinderen zat in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

SBS 6 - donderdag 29 juni om 20:27

© TalpaTV
De Surinaamse Hellen wordt gek van de herrie van de stampende kinderen van haar bovenburen. Volgens buurman Hamid maken kinderen nu eenmaal geluid. Als de buurvrouw rust wil, moet ze maar naar een seniorenflat verhuizen. Weet Mr. Frank Visser desondanks een oplossing te vinden?

Geluidsoverlast is de meest voorkomende oorzaak voor een burenruzie en dat blijkt ook in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. De Surinaamse Hellen wordt dagelijks gek van de herrie van haar bovenburen.

Spelende kinderen

Hun twee kinderen stampen en gillen de hele dag door het huis. Hellen is ten einde raad en probeert haar huis zo veel mogelijk te ontvluchten, alleen begint het gestamp ’s morgens vroeg al en het gaat vaak door tot ’s avonds laat. Ze denkt er zelfs over na om terug naar Suriname te verhuizen als dit niet snel ophoudt.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Bovenbuurman Hamid is de klachten van Hellen zat. Kinderen maken nu eenmaal geluid. Daar is volgens hem niks aan te doen. Als de buurvrouw rust wil, moet ze maar naar een seniorenflat verhuizen. Mr. Visser gaat naar Den Haag om de ruzie op te lossen. (HH)

Meer over