Mr. Frank Visser doet uitspraak

Muis versus parkiet in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

SBS 6 - donderdag 28 oktober om 21:25

© RTL
Jessica, de deelneemster van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak heeft een muizenplaag in huis, volgens haar veroorzaakt door haar buren. Deze Arie en Anita hebben parkieten die het ongedierte zouden aantrekken, maar het stel beweert dat ze er niets mee te maken hebben.

Van muizen in huis wordt niemand vrolijk en al helemaal niet als de plaag door de buren is veroorzaakt. Althans, dit laatste beweert de Papendrechtse Jessica uit Mr. Frank Visser doet uitspraak. De parkieten van haar buren Arie en Anita zouden het ongedierte aantrekken. Waarschijnlijk is het vogelvoer een lokker, waarna de muizen zich een weg banen naar Jessica's huis.

Mr. Frank Visser

Inmiddels is haar halve inboedel kapot geknaagd en laten ze veel keutels achter. Arie en Anita weten daarentegen zeker dat zij onschuldig zijn in dit verhaal. Een stinkende zaak dus voor Mr. Visser, die zich al eerder over muizenkwesties boog. In 2016 maakten kippenhouders zich schuldig aan de plaag bij de buren, in 2018 konijnenbezitters. Krijgt Jessica nu ook haar gelijk?

Meer over