Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser: Hommeles in een seniorenflat

SBS 6 - donderdag 24 juni om 20:40

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
De gemoederen lopen hoog op in een seniorenflat: is er nu wel of geen sprake van enorme geluidsoverlast? Mr. Frank Visser en Victor Brand gaan op pad om het conflict voorgoed op te lossen.

Mr. Visser reist af naar Hardinxveld-Giessendam waar het hommeles is in een seniorenflat. Bewoonster Reneé wordt namelijk gek van de geluidsoverlast van haar bejaarde bovenburen.

De buren in kwestie, Gerrit en Adrie, zijn zich van geen kwaad bewust en zeggen op eieren te lopen om maar geen overlast te veroorzaken.

Doodsbedreigingen

Dit heeft echter niet kunnen verhinderen dat er inmiddels pruimen tegen de ramen zijn gegooid en er zelfs doodsbedreigingen zijn geuit. Hoogste tijd dus dat mr. Visser de rust in de flat herstelt.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

In het SBS 6-programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost mr. Frank Visser samen met presentator Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen er alles aan om conflicten op te lossen. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een rechtvaardig oordeel komt. 

 

Meer over