Mr. Frank Visser doet uitspraak

De feestende jongeren vs. de buurvrouw in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

SBS 6 - donderdag 31 maart om 20:30

© SBS
Viktor Brand en meester Visser gaan in deze aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak langs bij de 79-jarige Ria uit Hilversum. Ze doet naar eigen zeggen geen oog meer dicht door de vele luidruchtige feestjes die haar buurjongen geeft. Hij is zich van geen kwaad bewust.

De 79-jarige Ria uit Hilversum ergert zich al jaren aan de overlast die haar buurjongen Robbie veroorzaakt met zijn luidruchtige feesten. Alle reden voor Viktor Brand om poolshoogte te gaan nemen in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Zoals altijd gaat hij eerst op de koffie bij de briefschrijver. Ria schetst een heldere situatie: Robbie en zijn gasten maken 's avonds laat zoveel herrie dat ze er slapeloze nachten van heeft.

Uiteraard gaat Brand ook bij hem langs om de andere kant van het verhaal te horen. Hij geeft direct toe vroeger weleens feestjes te hebben gegeven. Maar nu is het juist Ria die de rust in de buurt verstoort. Om het minste geringste zou ze scheldend uit haar slaapkamerraam hangen. Meester Visser mag bepalen wie de ware oproerkraaier is.

Meer over