Mr. Frank Visser doet uitspraak

Viktor Brand haalt alles uit de kast in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

SBS 6 - donderdag 22 september om 20:30

© SBS
Deborah is dol op Giovanni, haar zwarte kater. Haar buren kunnen het beest wel schieten, omdat hij in hun tuin achter de vogels aangaat. Ze dreigen met zware maatregelen. Mr. Visser oordeelt in deze uitzending van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak wat mag en wat niet.

Dat katten wel eens tot burenruzies kunnen leiden, weet televisierechter mr. Frank Visser als geen ander. Toch staat kattenoverlast niet bovenaan de lijst van conflicten die Visser in al die jaren heeft behandeld. “Behalve als het iemand is met twintig katten of zo. Maar dan gaat het vooral om stankoverlast”, vertelde hij in 2018 aan het AD.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

In deze aflevering is het toch raak. Hoofdrolspeler is de zwarte kater Giovanni die in Den Haag de gemoederen flink bezighoudt. Eigenares Deborah krijgt ruzie met haar buren Gerda en Rob. Zij klagen haar aan omdat Giovanni de vogels in hun achtertuin zou doden en opeten. Andersom is Deborah er niet blij mee dat haar buren dreigen de kat iets aan te doen. Aan Mr. Frank Visser en Viktor Brand de taak om deze zaak goed uit te zoeken.

Viktor Brand

Dat dit olijke duo van SBS6 hiervoor niet over één nacht ijs gaat, is duidelijk. Viktor Brand had het namelijk eerder al over deze 'killerkat'. "Op een gegeven moment heb ik een Go Pro op mijn hoofd gedaan om de route van de kat vast te leggen. Mr. Frank Visser wilde namelijk weten welke route de kat aflegde op weg naar de tuin van de buren, waar hij alles opat: kippen, ganzen en eenden", aldus Viktor. "Op handen en voeten ben ik door die straat gegaan om vast te leggen wat het beest nu eigenlijk doet. Tja, ik ben eigenlijk de schaamte voorbij."

Meer over