Mr. Frank Visser doet uitspraak

Lastige bomen zorgen voor burenruzie

SBS 6 - donderdag 16 december om 20:30

© SBS
De bomen van de buren zorgen voor overlast bij de zeventigjarige Jannie uit Sommelsdijk. Eigenaren Jan en Gina zijn zich van geen kwaad bewust en willen de bomen zeker niet kwijt. Mr. Frank Visser neemt daarom in deze aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak een kijkje.

Presentator Viktor Brand is in deze aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak op het Zeeuwse eiland Goeree-Overflakkee. Mr. Frank Visser heeft daar een flinke klus te klaren, want buren hebben hier ruzie over bomen.

Burenruzie

De zeventigjarige Jannie heeft een vrijstaand huis, maar heeft toch nog last van haar buren Jan en Gina. Zij hebben bomen in hun tuin staan, die volgens Jannie voor overlast zorgen. Jan en Gina zijn intussen helemaal klaar met het geklaag van hun buurvrouw en zijn absoluut niet van plan de bomen te verwijderen.

Mr. Frank Visser

De buren in het plaatsje Sommelsdijk zien daarom ook geen andere uitweg meer: ze doen een beroep op mr. Visser. Hij moet beoordelen of de bomen rechtmatig in de tuin staan en hoopt met een uitspraak de vete tussen de buren de kop in te drukken.

Meer over