Mr. Frank Visser doet uitspraak

Wie is de boeman in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak?

SBS 6 - donderdag 3 maart om 20:30

© SBS
Elly en Jan willen dat mr. Visser in deze aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak optreedt tegen Peter, een grofgebekte buurman die zich ernstig intimiderend zou gedragen tegenover hen. Volgens Peter maakt Elly met haar treitergedrag juist hém het leven zuur.

Een zaak vol lastig te bewijzen overlast tijdens de start van het nieuwe seizoen Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. In Helmond wonen Elly en Jan in dezelfde flat als Peter, een grofgebekte buurman die zich volgens het stel ernstig dreigend opstelt.

Viktor Brand

Als Viktor Brand ter plaatse verhaal gaat halen, blijkt de vork volgens Peter heel anders in de steel te zitten. Niet hij, maar juist Elly is volgens hem de boeman. Zij zou steeds doelbewust luid stampvoetend langs zijn woning lopen om hem te sarren. Dat Elly zich totaal niet herkent in deze aantijgingen laat zich raden.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

De buren staan lijnrecht tegenover elkaar en de spanning is om te snijden. Alle partijen verwachten dat mr. Visser orde op zaken stelt zodat de rust eindelijk terugkeert. De grote vraag is hoe hij kan achterhalen wie in deze kwestie de meeste schuld heeft.

Meer over