Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Hoe is het nu met Douglas en zijn buurman uit Mr. Frank Visser?

SBS 6 - donderdag 21 april om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Douglas werd gek van geluiden die volgens hem 's nachts uit de flat van zijn bovenbuurman kwamen. Die ontkende op zijn beurt. Ook mr. Visser ontdekte geen bewijs van geluidsoverlast. Hoe gaat het nu tussen de buren? Je hoort het in deze bijzondere aflevering van Mr. Frank Visser: Hoe Is het Nu met? 

Boem! Knal! Tak! Zo omschreef Douglas de geluiden die volgens hem ‘s nachts uit de flat van zijn bovenbuurman kwamen. Douglas werd naar eigen zeggen gek van het gebonk en de toiletbezoekjes.

Mr. Frank Visser

Mr. Frank Visser toog met Viktor Brand naar de seniorenflat in het Amsterdamse Sloten waar de twee mannen wonen. Volgens bovenbuurman Bolle kwamen de nachtelijke geluiden echt niet uit zijn flat. Wél vertelde hij al enkele keren door Douglas te zijn bedreigd.

Mr. Visser oordeelde dat er geen enkel bewijs was dat buurman Bolle zich schuldig maakte aan structureel geluidsoverlast en raadde Douglas zeer specifieke hulp aan. In Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? is Brand in Sloten om te kijken hoe het er nu voor staat. Ook gaat hij terug naar kakelende kippen in Schiedam.

Meer over