Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Viktor Brand biedt nazorg in Mr. Frank Visser: Hoe Is het Nu met?

SBS 6 - donderdag 5 januari om 20:29

© SBS6
Ruzie over een dakkapel, overlast van een bouwradio én gedoe om een houtkachel; de problemen stapelden zich op in het Groningse Wehe-Den Hoorn. Viktor Brand wil in Mr. Frank Visser: Hoe Is het Nu met? weten hoe het gaat sinds de uitspraak van Mr. Frank Visser.

René is timmerman van beroep, maar geen voetveeg. En daarom maakte de Groninger de lekkende dakkapel van zijn buren, zoals eerder beloofd, niet af. Ondanks het feit dat zij bouwmaterialen hadden aangeschaft.

Mr. Frank Visser

Buren Anja en Martin schakelden de beroemde televisierechter in, die tijdens zijn bezoek aan het dorp Wehe-Den Hoorn te horen kreeg dat er ook nog problemen waren over een bouwradio van René en de houtkachel van Anja en Martin. Zijn oordeel was duidelijk: René hoefde de werkzaamheden niet vrijwillig af te maken.

Viktor Brand

In Mr. Frank Visser: Hoe Is het Nu met? wil Viktor Brand weten of de gemoederen al een beetje zijn bedaard. En Brand is terug in de Overijsselse buurtschap Witte Paarden, waar een hek zonder toestemming werd verwijderd en ingenomen.

Meer over