Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Viktor Brand gaat opnieuw op bezoek bij Hummer

SBS 6 - donderdag 25 november om 20:30

© SBS
Pitbull Hummer zorgde voor een hoop onrust in een flatgebouw in Schiedam. De buren waren doodsbang voor de enorme hond. Presentator Viktor Brand keert in deze aflevering van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? terug om te kijken hoe het nu is met de pitbull en zijn baasje.

In de derde aflevering van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? blikt Viktor Brand terug op twee spraakmakende zaken uit het verleden. Hij keert terug naar Schiedam, waar de enorme pitbull Hummer in een flatgebouw voor een hoop onrust zorgde.

Angst voor Hummer

Eigenaar Aniel was zich van geen kwaad bewust, maar buurtgenoot Marleen durfde haar woning niet meer uit vanwege de het enorme dier. Zij beschuldigde Aniel van drugsgebruik, maar daar was volgens de eigenaar van de pitbull niets van waar. Viktor is in Schiedam om te zien of de buurtbewoners nog altijd bang zijn voor Hummer.

Viktor Brand

Verder bezoekt de presentator in Nijmegen een vrouw wier zonnepanelen voor overlast zorgden. De zon reflecteerde op de panelen, waardoor buren naar eigen zeggen niet meer in de tuin konden zitten.

Meer over