Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Viktor Brand blikt terug met ruziënde buren

SBS 6 - donderdag 11 november om 20:30

© SBS
Viktor Brand blikt in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? terug op twee spraakmakende zaken die door mr. Frank Visser zijn behandeld. Hoe is het nu met de kemphanen in Hoorn, die enorme ruzie kregen over een zwembad in de gemeenschappelijke binnentuin?

In Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? blikt presentator Viktor Brand terug op spraakmakende uitspraken uit het verleden. De grote vraag is: hoe gaat het nu met de kemphanen?

Burenruzies

Deze eerste aflevering brengt Viktor in Hoorn, waar hij met de hoofdpersonen terugblikt op een conflict over een zwembad. Matthew en Kelly plaatsten het bad in een gemeenschappelijke binnentuin en daar was buurvrouw Melissa het niet mee eens. De daaropvolgende ruzie liep dermate uit de hand dat Melissa naar eigen zeggen niet meer in haar woonkamer durfde te komen. Viktor is ook terug in een seniorenflat in Velsen-Noord, waar in coronatijd een ruzie ontstond over de koffiekamer. Dat ging er niet bepaald zachtzinnig aan toe: de betrokken vrouwen spuugden en scholden naar elkaar.

Meer over